Autumn Garden Ideas – Hvad virker og hvad gør det ikke

Jeg har altid tænkt på træer og bladfarve som det afgørende element i en efterårshave. Og normalt har vi en god sæsonbladfarve.

Men vejret om sommeren dikterer meget af din efterårsbladfarve. I sommer har været usædvanlig – lang, varm og tør. Min bladfarve er ikke så god som sædvanlig, så jeg har indset, hvor meget buske og flerårige bidrager til en smuk efterårshave.

Træer til efterår farve
Det mest storslåede træ til farve i denne have er Cotinus Coggyria ‘Grace’. Det er fantastisk i forår og sommer, med mørkegrønne blade og fluffy skyer af blomst. Men i efteråret er det normalt en flamme af ildguld. Denne oktober har et par grene vendt, men mange af bladene falder næsten uden at ændre farve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.