Thuja Brabant

På grund af sine gode funktioner anvendes denne Thuja Occidentalis ‘Brabant’ ofte som en hækningsfabrik. Denne plante trives også godt i kystområder og lerrunder. Når planterne ikke beskæres, kan de nå en endehøjde på op til 6 til 7 meter. Thuja Brabant vender sig til en bronzelignende farve om vinteren, den smukke friske grønne farve vender tilbage. Hvis du ikke vil misfarves om vinteren, kan Yew eller Dark Green Conifer være et godt valg for dig. Ved tørke producerer Thuja Brabant mange frugter i efteråret.

Vedligeholdelse og pleje af Thuja Brabant

Efter plantning er det meget vigtigt at holde plantevandet. Bemærk venligst, at Evergreen planter også fordampes vand om vinteren og har brug for. En nem og bekvem måde at give vand til at lægge en drypslange på Haag.

Gødning af evergreen planter er vigtig. Vi anbefaler derfor at sikre, at planterne befrugtes med en organisk gødning fra april til oktober. Også lige før vinterperioden er det smart at befrugte planterne en gang. Manglende næringsstoffer og / eller vandmangel Kan du blandt andet genkende bl.a. lyset (gul) bladfarve eller lysfarven langs bladavlerne.

Vi bruger ikke gødning på vores børnehave. Vi behandler kun økologiske og økologiske gødninger, der er gode for mennesker og natur. For at give planterne den samme pleje som hos os på børnehaven, tilbyder vi også vores gødning i vores webshop.

Thuja Brabant kan bedst beskære dig lige efter vinteren, i månederne marts og april. Thuja Occidentalis “Brabant” kan altid beskæres. At sætte en gren, der er i vejen, kan selvfølgelig altid være.

Leave a Reply

Your email address will not be published.